Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf

Oktober klinkt nog ver weg, maar als partner van Kwaliteit in Bedrijf zijn wij nu al druk met de voorbereidingen van de nieuwe editie van het Jaarcongres Kwaliteit. Comm'ant oprichter David Ruting is niet alleen dagvoorzitter, wij verzorgen ook een van de leerzame Praktijksessies...

Winnaars Start with the Why

Recent stelden wij de lezers van onze pro/cessor in de gelegenheid om een exemplaar van het boek ‘Start with the Why’ van Simon Sinek te winnen. Inmiddels hebben de winnaars allemaal een exemplaar ontvangen. Van een aantal van hen kregen wij ook een hele leuke reactie terug…

Proces ontwerpen? De keuze is reuze

Niet zo lang geleden stelde een klant ons de vraag die wij regelmatig tegenkomen: “Hoe kan ik een proces het beste ontwerpen?”. Wij vinden die vraag niet zo gek, want zoals de titel al zegt, er zijn zoveel mogelijkheden. Welke kies je dan. En waarom kies je daarvoor?

Business Improvement Manager van het jaar

Op 15 juni a.s. wordt tijdens het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) de Business Improvement Manager van het jaar 2017 bekendgemaakt.

Pak het WHY-moment!

Het is heel gezond om je regelmatig af te vragen waarom je de dingen doet, die je doet. Simon Sinek heeft hier het geweldige ‘Start with the Why’ over geschreven. En dat thema zou eigenlijk bij elk automatiseringsvraagstuk de hoogste prioriteit moeten hebben.
Strategische instrumenten om het resultaat te verbeteren

Ontwikkel de excellente business case

/
Als manager worstel je regelmatig met investeringsvraagstukken. Het helpt enorm als je je plan ontdoet van de technische details en je vooral focust op wat het de organisatie oplevert: in een heldere business case. Maar hoe doe je dat?
Open boek management

Open boek management

Wij werken graag samen met partijen die dicht tegen ons gedachtengoed aanliggen. Transparantie en inzicht in ‘samen werken aan het beste resultaat’ zijn dan thema’s waar wij de raakvlakken zoeken. OpenBook.Works is zo’n partij.

VRR beste overheidsorganisatie

Op 14 november jl is onze klant Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond verkozen tot ‘Beste overheidsorganisatie 2016’. Een prachtige prestatie voor een dergelijke complexe organisatie

Proceslingo

Elk vak heeft zo zijn eigen taal en bijbehorende terminologie.…

Mastering Organisational Excellence, unieke masterclasses

In samenwerking met ‘Kwaliteit in Bedrijf’ (het platform voor Kwaliteit en MVO) hebben wij een unieke serie masterclasses ontwikkeld die de kwaliteitsmanager anno 2016 ondersteunen om een echte partner in business te zijn.