Business Improvement Manager van het jaar

Op 15 juni a.s. wordt tijdens het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) de Business Improvement Manager van het jaar 2017 bekendgemaakt.

Pak het WHY-moment!

Het is heel gezond om je regelmatig af te vragen waarom je de dingen doet, die je doet. Simon Sinek heeft hier het geweldige ‘Start with the Why’ over geschreven. En dat thema zou eigenlijk bij elk automatiseringsvraagstuk de hoogste prioriteit moeten hebben.
Strategische instrumenten om het resultaat te verbeteren

Ontwikkel de excellente business case

/
Als manager worstel je regelmatig met investeringsvraagstukken. Het helpt enorm als je je plan ontdoet van de technische details en je vooral focust op wat het de organisatie oplevert: in een heldere business case. Maar hoe doe je dat?
Open boek management

Open boek management

Wij werken graag samen met partijen die dicht tegen ons gedachtengoed aanliggen. Transparantie en inzicht in ‘samen werken aan het beste resultaat’ zijn dan thema’s waar wij de raakvlakken zoeken. OpenBook.Works is zo’n partij.

VRR beste overheidsorganisatie

Op 14 november jl is onze klant Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond verkozen tot ‘Beste overheidsorganisatie 2016’. Een prachtige prestatie voor een dergelijke complexe organisatie

Proceslingo

Elk vak heeft zo zijn eigen taal en bijbehorende terminologie.…

Mastering Organisational Excellence, unieke masterclasses

In samenwerking met ‘Kwaliteit in Bedrijf’ (het platform voor Kwaliteit en MVO) hebben wij een unieke serie masterclasses ontwikkeld die de kwaliteitsmanager anno 2016 ondersteunen om een echte partner in business te zijn.

Poll: Over naar ISO 9001:2015

De nieuwe ISO norm is een feit. Flink wat organisaties zijn er…

Interessante bijeenkomst: LEAN & SqEME

Neem gratis deel aan deze bijzonder interessante bijeenkomst over LEAN & SqEME...

MOOC Process Model Canvas

Het PMC wordt ook in Australië warm onthaald...