Business Improvement Manager van het jaar

Op 15 juni a.s. wordt tijdens het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) de Business Improvement Manager van het jaar 2017 bekendgemaakt.

Comm’ant oprichter David Ruting is een van de 3 juryleden aan wie de zware taak is toevertrouwd om uit de genomineerden de beste te selecteren. De criteria op basis waarvan deze award (nu al weer voor de 3e keer) zal worden uitgereikt zijn deels ‘hard’ en ‘soft’. Het draait enerzijds om de harde feiten, de resultaten die bereikt zijn. Maar ook om de manier waarop, met welke inspanning, middelen en methodes.

Uit de vele inzendingen heeft het bestuur van het NNK de volgende 3 personen genomineerd:

Menno Zweegman, OPEX manager bij Abbott Laboratories

Menno heeft binnen de Abbott OPEX in Zwolle een uniek project opgezet in samenwerking met diverse HBO’s om afstudeerstages veel beter te ‘embedden’ in de organisatie. Door een uitgekiend introductie- en begeleidingsprogramma is er sprake van echte WIN/WIN-situatie. De studenten leveren een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van Abbott en profiteren enorm van de opgedane ervaring.

Maurice Beijk, A+D architect en mvo-ambassadeur bij Unipro

Maurice is binnen Unipro (fabrikant van industriële vloeren) specialist in Duurzaam Bouwen en o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het eigen, nagenoeg klimaat neutrale, bedrijfspand (GPR 8,6).

Robin Roest, directeur Repair bij CED / De Waardespecialist

Robin heeft samen met zijn team voor de Repair divisie van CED een compleet nieuwe customer journey ontwikkeld waarbij er voor zowel de eindgebruiker (de verzekerde) als de directe opdrachtgever (de verzekeraar) een enorme optimalisatie van de klantbeleving is gerealiseerd.

Uitgebreide profielen van de genomineerden treft u op de website van het NNK.

Breng uw stem uit!

Naast de bekroning door de vakjury is er voor de genomineerden ook de publieksprijs te winnen. Ook u kunt stemmen. Op de website van het NNK heeft u de mogelijkheid om uw stem uit te brengen.