Comm’ant lanceert de Process Academy

Op 1 december jongstleden lanceerden wij de nieuwste loot aan de Comm’ant boom: de Process Academy. Gedreven door de ambitie om onze klanten optimaal te laten presteren op het gebied van kwaliteit- en procesmanagement hebben wij besloten om onze uitgebreide kennis en ervaring te bundelen in een zorgvuldig samengesteld opleidingspakket.

Commant Process Academy, voor en door procesprofessionalsStuk-voor-stuk trainingen, praktisch maar vooral direct toepasbaar en bondig, die de professional in staat stellen om zich het ware procesleiderschap eigen te maken. Naast trainingen op het gebied van de ‘technische’ aspecten van het procesmanagementvak, vinden wij met name ook de communicatie rondom de procesorganisatie van wezenlijk belang. Want het succes van een proces – hoe klein of groot dan ook-  is in sterke mate afhankelijk van de betrokkenheid van de deelnemers. Vandaar dat wij ook een concrete serie trainingen van de ‘psychologie rondom het proces’ hebben ontwikkeld.

De trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Harry Kippersluis en worden verzorgd door zeer ervaren trainers uit de praktijk.

De succesvolle maatwerktrajecten die wij al geruime tijd leverden hebben nu het podium gekregen dat zij verdienen. De reacties op het nieuwe trainingsaanbod zijn veelbelovend.

Meer info over de Process Academy treft u hier.