Van proces via gedrag naar resultaat

Wij maken het nogal eens mee: “Alle processen zijn op orde, netjes vastgelegd in het managementsysteem, compleet met alle werkafspraken en de eisen zijn geborgd. Toch valt het resultaat tegen”. Verbeterinitiatieven worden niet afgemaakt. Mensen vallen terug in oude gewoontes. Het aantal afwijkingen en klachten neemt onvoldoende af. En door het verleggen van de aandacht ontstaan er weer oude en ook nieuwe knelpunten.

Herkent u dat? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de oorzaak. En die blijkt vaak besloten in het gedrag van uw mensen. Want er is een groot verschil tussen ‘zeggen’, ‘denken’ en ‘doen’.

De Comm’ant Process/Academy biedt een compleet opleidingstraject op HBO niveau om u (en uw collega’s) te voorzien van de kennis en tools om de psychologie achter het proces te doorgronden en er op te sturen. Het gedrag van mensen, het proces en de organisatie staat centraal: van onderzoek naar kennis en praktische toepassing.

Op 24 januari organiseren wij een unieke gratis sessie om kennis te maken met het aanbod van de Process/Academy. In 2 uur praten wij u bij over de ins-en-outs en heeft u genoeg handvatten voor een programma op maat. Lees hier meer over deze sessies en het programma van de Comm’ant Process/Academy.