Van een digitaal handboek naar een levend managementsysteem

Misschien heeft u een digitaal handboek dat er perfect uitziet. Een handboek waaruit duidelijk blijkt dat aan alles is gedacht. Procedures, flow-charts, controlemomenten: ze staan er in beschreven. Toch is de waardering en het gebruik vaak op een dramatisch laag pitje ondanks alle tijd en energie dat het u kost om het te maken en te onderhouden. Natuurlijk kan het anders. Het is een kwestie van uw handboeken omvormen tot een levend en actueel managementsysteem. Een digitaal handboek dat is gemaakt met Office tools is lastig te onderhouden.

Het Comm’ant systeem bestaat uit bouwstenen die logisch geordend én met elkaar verbonden zijn. Het opbouwen van een digitale handboek met Comm’ant is eenvoudig en er ontstaat vanzelf een natuurlijke processtructuur. Daarnaast is Comm’ant automatisch consistent. Desgewenst verzorgen wij voor u de conversie van uw huidige systeem en handboeken.

Beheerders van handboeken krijgen door het gemak waarmee wijzigingen worden doorgevoerd de mogelijkheid om ‘live te verbeteren’. Daardoor ontstaat de tijd en ruimte om meer de rol van adviseur te vervullen. Zij werken dan samen met de proceseigenaar aan het ontwikkelen van de inhoud van organisatieafspraken.

Meer weten over Comm'ant en het Digitale Handboek?