David Ruting is uitvinder, schrijver, investeerder en veelzijdig ondernemer op het gebied van organisatieontwikkeling en managementsystemen.

Praktijk

Zijn ervaring met het stroomlijnen van meer dan 100 middelgrote en grote ondernemingen heeft geresulteerd in een simpele effectieve aanpak voor het scheppen van duidelijkheid in werk- en communicatieafspraken en het verbinden van mensen en processen. Daarmee wordt, met oog voor de mens, de kwaliteit en het bedrijfsresultaat voor opdrachtgevers naar een “duurzaam grotere hoogte” gebracht.

Ondernemen

Al meer dan 15 jaar geeft David Ruting als DGA van Comm’ant Nederland BV leiding aan de ontwikkeling en levering van het Comm’ant Systeem. Comm’ant is een managementmethode en softwaresysteem voor integraal management en kwaliteit en wordt gebruikt in overheid, zorg en industrie.

Investeren

David Ruting traint en begeleidt geselecteerde ondernemers en managers die hun resultaat willen verbeteren met proces- en resultaatgerichte bedrijfsvoering. Hij investeert mee waar mogelijk als blijk van verbondenheid en vertrouwen in de toegevoegde waarde van de Comm’ant management methode.

Kennis delen

Als schrijver werkt hij momenteel aan zijn boek over het Process Model Canvas en treed hij op als publiek spreker en coach van Directies en MT. Daarnaast is hij actief als bestuurslid van Stichting SqEME, een Nederlands kenniscentrum en netwerk van experts op het gebied van procesmanagement. Daarnaast wordt de Comm’ant methode gedeeld met, en wordt er les gegeven bij, onderwijsinstellingen in het HBO en WO, waarbij studenten en afstudeerders gratis de tools mogen gebruiken bij hun bedrijfsstage.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *