Samenwerken met Comm’ant

Wilt u als adviseur samenwerken met Comm’ant? Dan nodigen wij u graag uit voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor. U kunt deelnemen aan de maandelijkse introductie workshop voor organisatieadviseurs. Als partner kunt u ook deelnemen aan onze seminars, waar klanten en andere partners hun ervaring met Comm’ant delen. Bovendien krijgt u als partner toegang tot het online expert systeem ‘How-to-Commant’ waar een schat aan informatie wordt ontwikkeld en gedeeld.

Adviseurs werken met Comm’ant samen als netwerkpartners. Zij nemen projecten aan van hun opdrachtgever en schakelen Comm’ant in voor de tooling en de training van praktische applicatie vaardigheden.
Comm’ant ondersteunt deze werkwijze met simpele overeenkomsten om snel en tegen lage kosten aan de slag te gaan. De klant krijgt een direct opzegbaar abonnement dat naar behoefte kan worden uitgebreid of op de server van de klant kan worden geinstalleerd.
Door de duidelijke rolverdeling ontstaat er meer toegevoegde waarde die bijdraagt aan het succes voor u en uw klant.

Een gezamenlijke oplossing

In sommige situaties bestaat de oplossing uit (1) uw eigen kennis en ervaring – gecombineerd met (2) Comm’ant tools uit de Cloud. We staan stand-by om mee te denken over lastige bedrijfspuzzels. U wordt als adviseur gesteund door onze product- en service specialisten.
Het implementatie traject van Comm’ant zal plaatsvinden door een combinatie van uw advies, de input van de klant en de ondersteuning van Comm’ant. Het resultaat is meer dan een set van losse procestekeningen en documenten. We hebben het over een solide proces- en kwaliteitsmanagement systeem, dat periodiek door u kan worden ontwikkeld en verbeterd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het partnerprogramma aan!