Periodieke Proces APK – Onderhoud is essentieel!

Proces APK? Eenmaal goed opgezet is een organisatie met het Comm’ant systeem een geoliede machine. Om dat zo te houden is het belangrijk om de bestaande processen periodiek te evalueren. Dit garandeert het behoud van een grote mate van kwaliteit in uw procesafspraken én de naleving. Zo’n evaluatie kan ook eenvoudig gekoppeld worden aan een trainingsmoment. Wanner u de scherpe blik wilt van een doorgewinterde keurmeester dan staan wij voor u klaar. Niet om plat te kritiseren, maar om constructief mee te denken voor vereenvoudiging en verbetering.

Afhankelijk van de situatie, uw wensen en doelstelling bieden wij:
•Quick Scan – Process Maturity
•Implementatie support – Inrichten van een solide basis
•Conversie support – Bouwen met bestaande documentatie
•Organisatie ontwikkeling – Veranderen met beleid
•Periodieke Proces Evaluatie – Onderhoud is essentieel

Afhankelijk van uw wensen en doelstelling bieden wij ondermeer:

Quick Scans, Implementatie support, Conversie support, Organisatie ontwikkeling, KAM-V&G trajecten, HR afstemming, ICT afstemming, Risk & Control trajecten, Periodieke Proces Evaluatie.

———–

Afhankelijk van uw wensen en doelstelling bieden wij:

Quick Scan – Process Maturity

Een onderzoek en inventarisatie van enkele dagen om de conditie van uw bedrijfsvoering inzichtelijk te maken. Bij dit onderzoek kan de adviseur een deel of de gehele organisatie in ogenschouw nemen en worden de bedrijfsprocessen door middel van interviews en deskresearch in kaart gebracht.

Implementatie support – Solide basis

Bij bestaande managementsystemen en handboeken biedt Comm’ant de mogelijkheid om deze snel en precies over te zetten in een nieuw systeem. Op deze manier krijgt u een solide basis voor uw nieuwe managementsysteem en inzicht in verbetermogelijkheden voor het stroomlijnen van de processen.

Organisatie ontwikkeling – Veranderen met beleid

Uitbreiden, inkrimpen, fuseren: het kan elke organisatie gebeuren. De proces consultants van Comm’ant gebruiken het procesmodel als tekentafel om op een pragmatische manier de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen. Daarmee beschikt u over een fundament voor organisatie ontwikkeling en verschaft de medewerkers duidelijkheid over de koers die u wilt varen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *