Normen & Eisen: klip-en-klaar!

Comm’ant biedt u de service om uw managementsysteem snel te voorzien van de diverse generieke normen en eisen. Denk hierbij aan de bekende ISO-normen en eisen voor bijvoorbeeld kwaliteit ISO 9001 en milieu ISO 14001. Maar ook aan informatiebeveiliging ISO 27001 en VCA.

De normen worden volledig gestructureerd voor u geïnstalleerd. Dat scheelt u een hoop knip-en-plak werk. U kunt direct aan de slag om de borging van de diverse paragrafen te realiseren.

Die borging gaat met Comm’ant overigens ook nog eens heel eenvoudig met een paar muisklikken. Met het ingebouwde rapport ‘Relatietabel Normen & Eisen’ kunt daarna direct inzichtelijk maken dat u de zaken goed geregeld heeft.

De bibliotheek groeit

Onze bibliotheek van Normen-pakketten groeit nog dagelijks. Op dit moment zijn de volgende pakketten beschikbaar:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 27001
  • ISO 27002
  • VCA Checklist

Op aanvraag kunnen wij natuurlijk ook uw specifieke norm opnemen in onze bibliotheek.

Pakket bestellen

Wilt u ook een kant-en-klaar Normen-pakket binnen uw Comm’ant managementssysteem geïnstalleerd hebben? Neem contact op met een van onze processpecialisten. Zij regelen het graag voor u. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Per pakket betaalt u € 295,-. Voor een aantal normen moet u i.v.m. copyrights wel kunnen aantonen dat u deze bij de betreffende uitgever heeft aangeschaft.