Introductietraining voor consultants

Commant-overdrachtsmomentOm u snel en efficiënt kennis te laten maken met de Comm’ant methode en softwaretools, bieden wij u de introductietraining aan. In een halve dag nemen we u mee aan de hand van een case door het landschap van procesgerichte organisatieontwikkeling.

Opbouw

Als eerste krijgt u een inleiding resultaatgericht procesmanagement, de theoretische basis van Comm’ant. Aansluitend doen we een verkenning door een reeds ingevuld Comm’ant managementsysteem. Vervolgens bouwen we op basis van een herkenbare casus enkele processen met Comm’ant.

Resultaat

Uw trainingsresultaat neemt u mee en kunt u verder uitbouwen, want na de training heeft u voor 6 maanden een gratis Comm’ant systeem ter beschikking. Het enige dat u nodig heeft om dat te gebruiken is een computer met webbrowser en toegang tot Internet.
Na de introductietraining:

  • Weet u hoe eenvoudig en effectief Comm’ant is toe te passen
  • Kunt u zelfstandig uw eerste procesmodellen opzetten
  • Heeft u beschikking over een modern web-based managementsysteem

Uw voordeel

Adviseurs doen door de inzet van Comm’ant betere en meer business met hun bestaande klanten. Het gebruik van een goede web-based tool is een verkoopargument bij new business. Het geeft een hoge klanttevredenheid door het bruikbare en duurzame resultaat van uw procesinventarisatie. Dat versterkt de klantenbinding. Ten slotte maken ervaren bouwers kans op potentiële opdrachten via het Commant netwerk.

Deelname

De introductietraining vindt op afspraak plaats op kantoor van Comm’ant.
Deelname aan de introductietraining: € 495,- p.p. inclusief proefsysteem voor 6 maanden.

Meer weten?

Over welke training(en) wilt u meer weten? (Meerdere opties mogelijk).